Савев: Само заедно и сплотено можеме да го направиме Охрид подобар

На 17-ти октомври ја бараме вашата поддршка. Само заедно и сплотено можеме да го направиме Охрид подобар. Ние имаме план – „План Б за Охрид“. Д-р Асен Савев, дел од независната советничка листа „Охрид има план Б“. Заокружете број 98 Повеќе

Наумоски – Тоци: На 17-ти октомври Ве повикувам да го заокружите бројот 98 – „За еден поинаков Охрид“

На 17-ти октомври Ве повикувам да го заокружите бројот 98 – „За еден поинаков Охрид“. Антонио Наумоски – Тоци, носител на Независната советничка листа „Охрид има План Б“. Заокружете број 98 За Просперитет За Охрид Охрид има ПЛАН Б

Изградба на хангар со тренинг сала за водени спортови со промоција на истите како симбол за Охрид

Ќе се залагаме за изградба на хангар со тренинг сала за водени спортови со промоција на истите како симбол за Охрид. Заокружете број 98 За Просперитет За Охрид Охрид има ПЛАН Б

Изградба на мрежа на јавни паркинзи и гаражи за да се растоварети централното градско подрачје

Изградба на мрежа на јавни паркинзи и гаражи со цел растоварување на централното градско подрачје и овозможување на брзо движење на такси услугите. Заокружете број 98 За Просперитет За Охрид Охрид има ПЛАН Б

Задолжително отворање јавни тоалети во централното градско подрачје

Ќе иницираме преземање на сите законски активности за конечно отворање на јавни тоалети во централното градско подрачје. Ова е исклучително голем проблем со кој се среќаваат секојдневно граѓаните, а особено гостите. Сегашните т.н „кабини“ се нефункционални, тешки за одржување и Повеќе

Д-р Ристо Спанаков: Гласајте за 98, за „Охрид има План Б“

Ако сакате да ја промените црнобелата слика, имате можност да гласате за Независната советничка листа под реден број 98, со носител на истата Антонио Наумоски – Тоци. Нема да згрешите, порачува д-р Ристо Спанаков специјалист радиолог, поранешен пратеник во Собранието Повеќе

Д-р Мирко Лекоски: Имам фаворит на овие избори – независната листа „Охрид има план Б“ со носителот Антонио Наумоски – Тоци

Јас имам фаворит на овие локални избори, тоа е независната листа „Охрид има план Б“ со носителот на истата Антонио Наумоски – Тоци, вели реномираниот хирург д-р Мирко Лекоски, вработен во ЈЗУ Општа болница Охрид. Заокружете број 98 За Просперитет Повеќе