Ќе бидеме чувари на имотот и буџетот на градот, делувајќи само во интерес на граѓаните, порачува носителот на Независната советничка листа Антонио Наумоски – Тоци во завршното обраќање до граѓаните.

Заокружете број 98
За Просперитет
За Охрид
Охрид има ПЛАН Б