На 17-ти октомври ја бараме вашата поддршка. Само заедно и сплотено можеме да го направиме Охрид подобар.

Ние имаме план – „План Б за Охрид“.

Д-р Асен Савев, дел од независната советничка листа „Охрид има план Б“.

Заокружете број 98
За Просперитет
За Охрид
Охрид има ПЛАН Б