На 17-ти октомври Ве повикувам да го заокружите бројот 98 – „За еден поинаков Охрид“.

Антонио Наумоски – Тоци, носител на Независната советничка листа „Охрид има План Б“.

Заокружете број 98
За Просперитет
За Охрид
Охрид има ПЛАН Б