Ѓубре на сите страни, оштетени контејнери, преполни корпи за отпадоци, смрдеа од „Буково“… Ова мора да го оставиме зад нас.

Заедно со Вас знаеме и можеме.

За број 98.

Затоа што имаме ПЛАН. Имаме ПЛАН Б за нашиот најубав Охрид.