Ако сакате да ја промените црнобелата слика, имате можност да гласате за Независната советничка листа под реден број 98, со носител на истата Антонио Наумоски – Тоци.

Нема да згрешите, порачува д-р Ристо Спанаков специјалист радиолог, поранешен пратеник во Собранието на Република Македонија.

Заокружете број 98
За Просперитет
За Охрид
Охрид има ПЛАН Б