Берат Беќири, кандидат за советник на независната листа „Охрид има План Б“.

Претставник сум на албанската бизнис заедница. Ве повикувам на 17-ти да гласате за број 98.

98 за Просперитет
98 за Охрид
Охрид има ПЛАН Б