Преку целата година да уживаме во понудата на фестивали, концерти, претстави, изложби.. За Охрид да прерасне во вистинска културна престолнина на Балканот.

Време е да го вратиме сјајот на градот кој некогаш фрлаше светла најдалеку.

Заедно со Вас знаеме и можеме.

За број 98 затоа што имаме ПЛАН, имаме ПЛАН Б за нашиот најубав Охрид.

May be an image of 1 person and text that says 'заокружи 98, преку целата година да уживаме BO понудата на фестивали концерти, претстави, изложби.. за охрид да прерасне BO вистинска културна престолнина на балканот. време E да го вратиме CJAJOT на градот KOJ некогаш фрлаше светла надалеку заедно co вас, зHAEME можеме. за број 98 затоа што имаме Îл›ÎΗ, имаме ÎÎÎΗ за нашиот HAJYбAB охрид. независна листа антонио наумоски „охрид има ÎÎΑΗ ONMA план заокружете WWW.OHRIDIMAPLANB.MK'