Во текот на првите 98 дена од мандатот нашите советници ќе поднесат иницијатива и конкретни предлози за продолжување на туристичката сезона.

Време е за конкретни чекори – реални и остварливи.

За број 98, затоа што имаме ПЛАН, имаме ПЛАН Б за нашиот најубав ОХРИД.

Независна листа Антонио Наумоски „Охрид има План Б“.