Во текот на првите 98 дена од мандатот нашите советници ќе поднесат иницијатива за конечно решавање на проблемот со кучињата скитници.

Стационар мора да се отвори веднаш!

За број 98, затоа што имаме ПЛАН, имаме ПЛАН Б за нашиот најубав ОХРИД.

Независна листа Антонио Наумоски „Охрид има План Б“.